Kiemelt ajánlatok

Két Jóbarát Apartmanház

Legénd Üdülőfalu

Margaréta Apartman Ház

Csali Vendégház Tisza-tó

Kőtenger Panzió

Hanga Vendégház

Elisabeth apartman

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Puskás Vendégház és Családi Pince

Balogh-Szatmári Kúria

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Garzó Tanya Vendégház

Fekete Macska Panzió

Spirit Apartman

Szalóki Üdülőház

Életfa vendégház

Platán Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Matievics Családi Borászat és Vendégház

Tolna megye, Szálka, 07/10 hrsz

Vendégház és borászat a Szekszárdi-dombvidék szívében, egy gyönyörű fekvésű, háromhektáros birtokon

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon:
Mobil: +36 20 44 99 652
E-mail cím: matievics@szalkabor.hu
Weboldal: www.szalkabor.hu

Szálláshely bemutatása:

Borászatunkat és vendégházunkat a Szekszárdi-dombvidék szívében, Szálka határában alakítottuk ki egy gyönyörű fekvésű, háromhektáros birtokon. A lenyűgöző panorámába harmonikusan illeszkedik a falu parasztházainak stílusát idéző épület és a mai kor igényeit kielégítő romantikus hangulatú belső kialakítás.

Szobáink 2-3 fő számára kényelmesen vannak berendezve, egy franciaággyal és egy szükség esetén teljes értékű ágyként használható kanapéval. Két összenyitható szobánk akár hat ember számára is kényelmes pihenést tesz lehetővé. Minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával és teakonyhával. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre vagy a halastóra.

A másfél hektárnyi saját telepítésű szőlő mellett a gyümölcsös, az istálló lakói – lovaink és két wallisi bárány – meg persze a pince előtti borkóstoló terasz nyújtanak lehetőséget a kikapcsolódásra.

A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre: lehet egy padon gyönyörködni a kilátásban, a játszótéren a gyerekekkel mókázni, az istállónál lovakat, bárányokat simogatni, a vidék illatát érezni, a kis tóban a halakat etetni, vagy csak egy sétát tenni a szőlőben vagy a gyümölcsfák között.


   


Vissza a kereséshez »